Stageplaats bij Team Amersfoort

Ben jij of ken jij een student met affiniteit voor de ruimtelijk ordening en de fysieke leefomgeving, met een achtergrond op juridisch, planologisch, geografisch en/of GIS vlak? In de tweede helft van 2022 hebben wij weer plek voor een stagiair, voor minimaal 3 maanden, in onze vestiging Amersfoort. 

Als adviesbureau voor de leefomgeving is BügelHajema Adviseurs door het hele land actief.  We hebben een breed scala aan opdrachtgevers, en werken aan ruimtelijke plannen, ondersteunen in processen of helpen met strategieën in de ruimtelijke ordening. 

Tijdens je stage word je betrokken bij de uitwerking van gebiedsvisies, inpassingsplannen en ruimtelijke plannen. Bij de projecten die wij begeleiden staat interactie en participatie hoog in het vaandel. Tijdens deze meeloopstage kun je een kijkje nemen in de keuken van een adviesbureau voor de leefomgeving. Je gaat meedraaien in een gedreven en betrokken team, en wordt actief ingezet bij onze actuele projecten. 

Lijkt je het wat om bij ons stage te lopen? Neem dan contact op met Mathieu Vane.

Over BügelHajema Adviseurs
BügelHajema behoort tot de grootste onafhankelijke adviesbureaus op het gebied van de fysieke leefomgeving en het omgevingsrecht van Nederland. De betrokkenheid van werknemers vinden wij erg belangrijk. BügelHajema is een democratische werkgemeenschap waarbij onze medewerkers samen het algemeen bestuur vormen. Wij beslissen met elkaar over de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Het resultaat: een platte organisatie met betrokken en enthousiaste collega’s, die met elkaar scherp en klantgericht kunnen opereren in de markt.