Directiewisseling Team Leeuwarden

wiesmischaTijdens onze feestelijke afsluiting van het jaar 2018, vierden we meteen een nieuw begin! Vestigingsdirecteur Mischa Teensma gaf haar directietaken over aan collega Wies ten Have. Wies heeft vanaf januari 2019 de leiding over onze vestiging in Leeuwarden.

Wies ten Have werkt sinds september 2017 bij BügelHajema en is een zeer ervaren project- en procesmanager. Haar roots en haar netwerk liggen in het noorden van het land. Als directeur van onze noordelijkste, groeiende, vestiging kan zij haar ruime ervaring als verbinder van mensen en belangen blijven inzetten. Met haar uitgebreide werkervaring heeft ze grote kennis van ons vakgebied. Haar specialisme ligt in de gebiedsontwikkeling. Naast directielid blijft zij als projectleider betrokken bij projecten waarbij het zwaartepunt ligt op visie, ruimtelijke ontwikkeling en proces.

Mischa Teensma, sinds 1986 werkzaam bij ons bureau, kan zich bij BügelHajema vol op haar specialistische onderwerpen richten, nu ze haar directietaken heeft overgedragen. Mischa is een absolute voorloper op het gebied van de Omgevingswet en de Energietransitie. Van oorsprong landschapsarchitect, transformeerde ze zich tot een senior adviseur die op strategie- en visieniveau geldt als een zwaargewicht in ons vakgebied. Ze zal zich als projectleider voor ons bureau met name bezighouden met Omgevingsvisies, het energievraagstuk en projecten gericht op duurzaamheid en innovatie.

IMG 6624