Een digitale bewonersavond, kan dat?

thuisbewonersavond

BügelHajema werkt aan plannen die de omgeving veranderen. Daarom zoeken we actief contact met bewoners en belanghebbenden. Om te informeren, draagvlak te verkrijgen én inzichten op te halen. Inzichten waarmee we een plan kunnen uitwerken, aanpassen en invullen. Nu bijeenkomsten tot juni sowieso niet mogelijk zijn door de coronamaatregelen, pakken we dit interactief aan. Ook uw plan kunnen we zo presenteren. Op ons eigen Maglr platform maken we voor uw project een dynamische participatie omgeving. Daarin lichten we het plan toe met afbeeldingen en achtergrondinformatie. Maar daarin kunnen we bijvoorbeeld ook:

overzicht6

Welke mogelijkheden ingezet worden, hangt af van uw project. Het hangt ook af van de informatie die u wilt ophalen uit de omgeving. Doel is een breed gedragen project waarmee u voldoet aan uw plicht om samen en in overeenstemming tot een planuitwerking te komen.

Het is goed mogelijk dat het coronavirus ook na juni mensen nog thuis houdt. Bijvoorbeeld kwetsbare mensen, of mensen die herstellende zijn. Daarom kan op de langere termijn een digitale bewonersavond voor hen een goede oplossing zijn, in aanvulling van een bewonersavond op locatie.

Want we hopen natuurlijk dat we elkaar spoedig weer kunnen treffen, om mooie plannen nog beter te maken!

Bent u benieuwd naar voorbeelden, kijk dan eens naar:

swifterband zuid  heerestraat 
Marijn Menger

Marijn Menger

3D specialist / Grafisch ontwerper

Contact