Wisseling van de wacht bij onze directie!

BugelVeldhuisZes jaar na aantreden van een directeur/teamleider evalueren onze teams met hun teamleider of het tijd is voor een nieuwe rolverdeling. Directielid/ teamleider ben je bij ons bureau namelijk niet voor altijd. Dat betekent dat onze 4-koppige directie af en toe van samenstelling verandert. Het afgelopen jaar spraken zowel in Assen als Amersfoort onze teams over deze rolverdeling. Met als resultaat dat in Amersfoort Henk Veldhuis het stokje overneemt van Jan Oosterkamp als directeur/ teamleider. In Assen besloot het team samen met Peter Bügel dat hij als directeur/teamleider voor een nieuwe periode aanblijft.

Beiden blijven ook als senior deskundige werken bij ons bureau. Peter Bügel als gebiedsontwikkelaar, Henk Veldhuis als senior adviseur voor de leefomgeving. Aftredend directeur Jan Oosterkamp blijft zijn rol vervullen bij Team Amersfoort als senior jurist en specialist Omgevingwet.

Ook met dit nieuwe directieteam (bestaande uit Pieter Schollema, Wies ten Have, Peter Bügel en Henk Veldhuis) zijn we bij BügelHajema klaar voor een nieuw en (ongetwijfeld) enerverend jaar!

Peter Bügel

Peter Bügel


Henk Veldhuis

Henk Veldhuis