• Grip op gebiedsontwikkeling

Grip op gebiedsontwikkeling

Bij ons werken generalist en specialist nauw met elkaar samen voor een efficiënt proces. Ben je benieuwd naar dat wat onze gebiedsontwikkelaars bijzonder maakt? Lees dan meer over ons.

Professionele generalisten

Onze gebiedsontwikkelaars verstaan de taal en begrijpen de context waarin jouw project wordt gerealiseerd. We denken in kansen en zijn gericht op het bereiken van een optimaal eindresultaat. We werken interdisciplinair en schakelen makkelijk. We zijn ons bewust van de politieke en maatschappelijke context van een project.

Zorgvuldige experts

Bij BügelHajema begeleiden we projecten van idee naar ontwerp, en van ontwerp naar realisatie. Is er specialistische kennis nodig? Onze gebiedsontwikkelaars kunnen altijd terugvallen op de experts; de stedenbouwkundig ontwerper, de ecoloog, de jurist of de onderzoeker. Korte lijnen, grote stappen. Zo werken we efficiënt en doeltreffend.

Autonoom adviseurs

Als adviseur bewegen we ons tussen project, overheid en omgeving. Een project is altijd afhankelijk van overeenstemming met en instemming van derden. Daarom blijven wij voor alle partijen toegankelijk en aanspreekbaar. Want, hoe beter de dialoog en het proces verloopt, hoe eerder we komen tot realisatie van jouw plannen.

Stevige netwerkers

Gebiedsontwikkeling is soms technisch complex. Voor een projectleider is een groot netwerk daarom essentieel. We beschikken over een goed op elkaar ingespeeld netwerk van (specialistische) kwaliteitsbureaus die kunnen ondersteunen en adviseren op specifieke vraagstukken. Zo werken we efficiënt en kunnen we elke vraag aan.

Specialisten in duurzaamheid

In ons werk staan duurzaamheid, natuurinclusiviteit, biodiversiteit, klimaatbestendigheid en een brede welvaart centraal. Onze kennis op deze onderwerpen zorgt voor duurzame plannen die klaar zijn voor toekomst.