teamassen

Vacatures

BügelHajema Adviseurs begroet regelmatig nieuwe collega's. Zij komen te werken in een breed en gevarieerd samengesteld team, waarin ze direct de verantwoordelijkheid krijgen die bij de functie past. De ‘carrière' krijgt bij BügelHajema Adviseurs gestalte in de inhoud van het werk, niet in functies of hiërarchische posities.

 

 

Adviseur milieu (28-40 uur)

Ben jij een ervaren allround adviseur milieu met specifieke kennis van verkeer en mobiliteit? Vind jij het leuk om een team leergierige junior adviseurs te bekwamen in jouw vakgebied? Dan komen wij graag met jou in contact!

Lees meer


Ecoloog/Adviseur natuurwetgeving (28-40 uur)

Ons team Ecologie zoekt een nieuwe collega! Heb jij, net als zij, passie voor alles wat leeft? Bij veel van onze projecten komen ecologische vraagstukken kijken. Soms vanuit een toetsing aan de natuurwet-geving, soms vanwege de ecologische potenties van een specifieke locatie. Denk jij hier graag in mee? Dan beschrijft deze vacature misschien jouw nieuwe baan! Wij zoeken een ervaren ecoloog die ons team komt versterken.

Lees meer


Jurist Omgevingsrecht (28-40 uur)

Heb jij passie voor de fysieke leefomgeving? Adviseer je graag over de juridische aspecten hiervan? Ons bureau zoekt een collega!

Lees meer


Adviseur voor de leefomgeving 24-40 uur

Werk je met plezier in de fysieke leefomgeving en ben je op zoek naar iets nieuws? Wij zoeken enthousiaste collega’s die hun ervaring meebrengen.

Lees meer