• Anders dan anders: zo praat u de raad bij met een video!

Anders dan anders: zo praat u de raad bij met een video!

In de anderehalvemetersamenleving zijn bijeenkomsten een stuk moeilijker te organiseren. Hoe praat u uw gemeenteraad bij over nieuwe plannen? Of heeft u interessant nieuws voor uw inwoners?

Dat kan heel eenvoudig met een video. Zoals dit filmpje voor de raad van de gemeente Coevorden. Deze animatievideo informeert de raad uitgebreid over de stand van zaken van hun omgevingsvisie.

 

Film en video zijn niet meer weg te denken uit onze communicatie. Het heeft ook grote voordelen! Met een video kunnen we op een heldere manier iets uitleggen, in een korte tijd. Met animatie kunnen we daarnaast precies datgene in beeld brengen, waar ú de nadruk op wil leggen. Ook dingen die in het echt minder goed zichtbaar zijn, zoals een ingewikkeld proces, kunnen we op een begrijpelijke manier toelichten. Omdat bij animatie alles maakbaar is, wordt het een video waar niets aan toeval overgelaten hoeft te worden.

Met onze software kunnen we in korte tijd een animatievideo maken die binnen uw budget past. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op.

Marijn Menger

3D-specialist / grafisch vormgever
Marijn is een 3D-specialist en allround grafisch ontwerper met de opleiding ruimtelijke ordening ...
Deel dit artikel

Op de hoogte blijven van BügelHajema?

Informatie over nieuwe ontwikkelingen in ons vakgebied lees je in onze nieuwsbrief. Schrijf je hier in!