Skip to main content

Over BügelHajema

Bij BügelHajema werken we aan en met onze ruimtelijke leefomgeving. Omgevingsvisies, ruimtelijke plannen, stedenbouwkundig advies of juridische ondersteuning. Adviezen en projecten die allemaal bijdragen aan een optimale leefomgeving. Dat doen we met passie en gedrevenheid.

We helpen overheden, ontwikkelaars en particulieren met thema’s rondom de Omgevingswet, klimaat en energie en ruimtelijke ontwikkeling. Daarvoor staan ervaren allround collega’s voor je klaar die kennis hebben op het gebied van projectleiding, advies en begeleiding. Maar onze teams zijn niet compleet zonder specialisten die alles weten over bijvoorbeeld ecologie, stedenbouwkundig ontwerp, landschappelijke inpassing of verkeer en geluid.

We helpen graag! Daarom schakel je ons in bij jouw project. Dit kan als projectleider, als adviseur, ontwerper of specialist, of een combinatie daarvan. We helpen je met wat er nodig is. We begeleiden de transitie naar de Omgevingswet, denken mee met een nieuwe visie, het ontwerp en het opstellen van een compleet en uitvoerbaar plan, of we helpen je op weg met een maatwerkadvies.

Met als doel? Nederland nóg mooier, veiliger en leefbaarder te maken.

Dit is BügelHajema Adviseurs

Bij BügelHajema Adviseurs hebben we meer dan 70 medewerkers in huis met verschillende expertises. We staan bekend om ons hoge kennisniveau en onze sterke kwaliteitsbewaking.

Minder bekend, maar des te meer bijzonder, is onze democratische organisatievorm. Bij BügelHajema zijn alle medewerkers tevens aandeelhouder van het bedrijf. Samen vormen we een democratische werkgemeenschap. Beslissingen nemen we samen. Tegenslagen en succes delen we ook samen. Door onze bijzondere organisatievorm bestaat bij BügelHajema een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en een gepassioneerde gedrevenheid om projecten samen met de belangrijkste stakeholders tot een succesvolle afronding te brengen.

Daarom schakel je BügelHajema Adviseurs in

Mis je kennis en expertise binnen je organisatie, kun je hulp gebruiken bij het opstellen van je ruimtelijke plan, loop je vast in de ontwikkelingen rondom de Omgevingswet of heb je met andere energie- en milieuzaken te maken? Geen zorgen, we helpen je graag. Informeer naar de mogelijkheden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.