Skip to main content

Werken bij BügelHajema

Bij BügelHajema begroeten we regelmatig nieuwe collega's. Ben jij er misschien één van? Je komt te werken in een breed en gevarieerd team waarin je direct de verantwoordelijkheid krijgt die bij jouw functie past.

Door onze democratische organisatievorm werken we in een horizontaal bedrijf met weinig hiërarchie. Je carrière krijgt bij BügelHajema vooral gestalte door de inhoud van je werk. Een jaar in vaste dienst? Dan ben je als aandeelhouder lid van ons Algemeen Bestuur en mag je meebeslissen over de keuzes die we samen maken.

Bij BügelHajema leeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en gedrevenheid om projecten succesvol af te sluiten en ons bedrijf te laten groeien en bloeien. Tegenslagen en succes delen we samen.

Past dit bij jou? Bekijk dan onze vacatures. Ook een open sollicitatie is mogelijk. Benieuwd naar hoe het is om bij ons te werken? Bekijk dan het filmpje!

Vacatures

Open sollicitatie

Wil je graag bij ons werken maar staat de juiste vacature er niet bij? Geen probleem, we horen graag van je! Wie weet ben jij de collega van wie we nu nog niet weten dat we je missen!

Stuur je brief met motivatie en je CV naar Marlien de Jong (HR-manager). Wil je eerst meer informatie? Bel dan met Hilde Vegelin (concernmanager).

Hilde Vegelin

Meer weten? Neem contact op met Hilde Vegelin

Concernmanager
0592316206