Skip to main content

Marlien de Jong

HR-manager

Als toegewijde HR-manager is Marlien ervan overtuigd dat onze mensen de kern van onze organisatie zijn. Ze zet zich daarom in om een positieve werkcultuur te creëren en te behouden. Bijvoorbeeld door collega’s te helpen bij het verder brengen van hun carrière, het werven van nieuwe medewerkers die passen bij ons bureau en collega’s te begeleiden die onverhoopt vastlopen. Met haar kennis van arbeidsrecht, arbeidsvoorwaarden en goede werkomstandigheden is Marlien een belangrijk fundament van ons bureau.

Alle mensen zijn interessant. Ieder mens is anders, en dat is juist zo mooi. Want, zo kunnen we elkaar aanvullen. Zet complementaire collega’s bij elkaar en je creëert een sterk team waar iedereen kan uitblinken in zijn eigen kracht.

 

Marlien is een integere en zeer benaderbare collega. Oprecht geïnteresseerd in wat mensen beweegt. Eerlijk en duidelijk in haar communicatie. Het best op haar plek in een-op-een gesprekken. En meedenkend over ontwikkelingen waardoor we als bureau en als medewerkers verder kunnen groeien. Door een open communicatie te bevorderen, te luisteren naar de behoeften van collega’s en een inclusieve werkomgeving te creëren, gelooft Marlien in het scheppen van een atmosfeer waarin iedereen kan gedijen.