Skip to main content
  • Herbenoeming Pieter Schollema als algemeen directeur

Herbenoeming Pieter Schollema als algemeen directeur

In de democratische werkgemeenschap van BügelHajema Adviseurs nemen we de beslissingen samen. Ook het kiezen en benoemen van de leden van onze directie en het dagelijks bestuur doen we samen met onze collega’s. En zo stemden we vorige maand in met de herbenoeming van onze algemeen directeur Pieter Schollema!

In een uitgebreid voortraject spraken we over de wensen en behoeften van ons bedrijf en de medewerkers. En over de taken van onze directie en die van Pieter in het bijzonder. Zo ontstaat er een bijzondere dialoog, die eerlijk is en soms schuurt, maar vooral heel veel oplevert.

Het resultaat is een breed gedragen herbenoeming van Pieter als onze algemeen directeur!

Bij BügelHajema benoemen we directieleden voor een periode van 6 jaar. In de aanloop naar het einde van zo’n periode kunnen we met elkaar bekijken of de persoon en de functie elkaar nog passen, of dat we andere keuzes willen maken. Deze keuzes maken we samen!

In onze bijzondere organisatievorm ben je, als je minimaal een jaar bij ons in dienst bent, automatisch lid van het algemeen bestuur. Dat betekent dat je meebeslist over de belangrijke keuzes van ons bedrijf. Ieder lid heeft daarbij een gelijke stem. Van onze 72 collega’s zijn er nu 62 lid van ons algemeen bestuur. Een bijzondere werkvorm die we koesteren! 

Pieter Schollema

Algemeen directeur / jurist omgevingsrecht
Pieter is bij uitstek een verbinder en een uitstekend communicator. Deze eigenschappen zijn van g...
Deel dit artikel

Op de hoogte blijven van BügelHajema?

Informatie over nieuwe ontwikkelingen in ons vakgebied lees je in onze nieuwsbrief. Schrijf je hier in!