Skip to main content

Tarnim Hassan

Adviseur voor de leefomgeving

Tarnim werkt als milieuplanoloog bij ons team in Assen. Met een achtergrond in de techniek en een Master in ‘Environmental and Infrastructure Planning’ aan de Rijksuniversiteit Groningen is Tarnim aan de slag gegaan in de duurzame energiesector als planoloog.

Na deze eerste stappen als planoloog, richt hij zich nu bij BügelHajema Adviseurs op bredere vraagstukken in de ruimtelijke gebiedsontwikkeling. Hierbij stelt hij de afweging van verschillende omgevingsaspecten centraal. Het gaat hierbij om de concrete aspecten zoals geluidshinder, gezondheid en luchtkwaliteit, en de vertaling ervan naar motiveringen en toelichtingen.

Maar, voor Tarnim houdt zijn werk niet op bij het analyseren van de technische aspecten. Hij is een zeer maatschappelijk betrokken collega en hecht veel waarde aan de vele uiteenlopende belangen in onze leefomgeving. Dit is een werkveld waar hij zich graag in verdiept. Door de maatschappelijke context mee te wegen kunnen we een flexibele, leefbare omgeving creëren, ook voor in de toekomst.