Skip to main content

3D-gebiedsscan

Met onze geavanceerde 3D-drones combineren we de kracht van luchtfotografie en geavanceerde beeldverwerking om je een beter inzicht in een projectgebied te geven.

Waarom een 3D gebiedsscan gebruiken?

  • Nauwkeurige gebiedsinformatie: onze drones verzamelen ruimtelijke gegevens met millimeternauwkeurigheid. Hierdoor krijg je actuele, betrouwbare en gedetailleerde informatie over het plangebied. Bijvoorbeeld een hoogtemodel, de exacte maatvoering van gebouwen en infrastructuur.

  • Visualisatie: bekijk je plannen in 3D! We werken nieuwe plannen realistisch uit met de gemaakte gebiedsscan als basis. Met onze 3D-visualisatie kan je daarna virtueel door het gebied navigeren en de uitwerking zien van verschillende ideeën en concepten. Ook de ruimtelijke uitwerking op de bestaande omgeving wordt zichtbaar. Zo neem je weloverwogen belangrijke beslissingen voor een project. 

  • Participatie: de omgeving betrekken bij projecten wordt steeds belangrijker. Deze tool maakt uitgewerkte plannen en ideeën voor iedereen inzichtelijk. Het is dan ook makkelijker om met elkaar verder te praten op basis van de beelden. 

  • Risicovermindering: met de 3D-visualisatie identificeer je potentiële problemen en obstakels in een vroege fase van je planproces.  Hiermee bespaar je tijd en geld. 

Met onze 3D-gebiedsscan bieden we een krachtige tool om je te helpen projecten uit te voeren met een hoge ruimtelijke kwaliteit, passend in de omgeving én met een efficiënter proces.