academy2

Academy

BügelHajema Adviseurs bundelt haar activiteiten op het gebied van kennis en verdieping onder de naam BügelHajema Academy. De Academy verzorgt cursussen, symposia, workshops en excursies. Wij doen dat vanuit de combinatie van vakinhoudelijke kennis en kennis van de vragen die leven bij onze opdrachtgever en in onze maatschappelijke omgeving. Bij innovatieve thema’s trekken we ook regelmatig samen op met de kennis- en netwerkorganisatie voor stedelijke en regionale ontwikkeling Platform 31.  

Bent u geïnteresseerd in een cursus of in een op maat gemaakte studiedag speciaal voor uw organisatie, neem dan contact op met Mischa Teensma.

Actueel en op maat gemaakt
BügelHajema adviseurs levert maatwerkcursussen ‘in company’, organiseert op eigen initiatief cursussen over actuele nieuwe wet- en regelgeving en bijeenkomsten over belangrijke maatschappelijke thema’s die hun weerslag hebben op de ruimte.


Gewilde sprekers

Specialisten van ons bureau worden regelmatig gevraagd om een cursus of presentatie te geven tijdens een symposium of informatiedag. Vaak komen hierbij gespecialiseerde onderwerpen aan bod, waar wij als bureau goed raad mee weten. Bijvoorbeeld:

 

 

 

Mischa Teensma

Mischa Teensma

Directeur / Landschapsarchitect BNT

Contact