• Home
  • Actueel
  • Primeur: Eerste inloopbijeenkomst met Virtual Reality

Primeur: Eerste inloopbijeenkomst met Virtual Reality

VRHet blijft een uitdaging, hoe presenteer je nieuwe ruimtelijke ontwikkelingen aan inwoners en betrokkenen? Hoe breng je een nieuwe nog te realiseren leefomgeving in beeld? De gemeente Pekela deed dit op 16 oktober met onze 3D-animatie én de mogelijkheid om met een VR-bril het nieuwe centrum te ervaren.

VR2

De Pekelders hebben zelf ideeën aangedragen voor het nieuwe centrum, dat een flinke metamorfose moet ondergaan. De door ons bureau gemaakte animatie maakt een rondvlucht langs alle deelprojecten en geeft een inspirerend beeld over hoe het centrum van Oude Pekela er uiteindelijk uit gaat zien.

Om de inwoners van Oude Pekela het nieuwe centrum nog beter te laten beleven stonden er tevens tien VR-brillen tot hun beschikking om de animatie in Virtual Reality te beleven. De gebruiker waant zich dankzij de 360-graden film volledig in het ‘nieuwe Oude Pekela’. Voor veel aanwezigen een unieke beleving.

VR1

VR3

Ook voor uw plan kunnen we een 3D-animatie maken, geschikt voor gebruik met een VR-bril. Bekijk de voorbeelden op www.bugelhajema.nl/visuals of neem contact met ons op.

Marijn Menger

Marijn Menger

3D specialist / Grafisch ontwerper

Contact