Skip to main content

Gijs Textor

Adviseur voor de leefomgeving

Gijs werkt als planoloog bij BügelHajema Adviseurs in Assen. Hij is gefascineerd door ruimtelijke vraagstukken betreffende verkeer en gebiedsontwikkeling. Hij werkt graag met GIS (geografisch informatiesysteem) om vragen van opdrachtgevers zo duidelijk en inzichtelijk mogelijk te kunnen beantwoorden. GIS is een waardevolle tool om complexe ruimtelijke vraagstukken te analyseren en te visualiseren. Door deze techniek te combineren met een frisse blik daagt Gijs zichzelf uit om tot innovaties te komen en onze opdrachtgevers optimaal te adviseren.

Sinds mei 2019 verdiept Gijs zich meer en meer in de stikstofmaterie. Hij maakt veel stikstofberekeningen met de online AERIUS-calculator, en is goed bekend met de mogelijkheden om projecten op een juiste wijze verder te helpen. Hij is ‘the man to call’ met al uw vragen over stikstof.

Hiernaast schrijft Gijs veel toelichtingen van bestemmingsplannen en ruimtelijke onderbouwingen. In al zijn werkzaamheden staat een goede communicatie tussen onze opdrachtgever en Gijs centraal, want: ’zonder goed overleg komen we nergens’.