• Procesmanagement

Procesmanagement

Gebiedsontwikkelaars die flexibel werken in een steeds veranderend werkveld. Onze procesmanagers houden het overzicht, verbinden partijen met gezamenlijke doelstellingen en adviseren vanuit hun kennis en kunde.

Gebiedsprocessen vragen om overzicht. Dat hebben onze procesmanagers. Samen met onze opdrachtgever doorlopen we de route om plannen te realiseren. Een goed begin is daarbij het halve werk. Onze procesmanagers beginnen altijd met een uitgebreide intake. Welke doelen, eisen, wensen liggen er, wat is het gewenste projectresultaat? Vanuit dit gesprek komen we samen tot een concrete aanpak. We werken de procedure uit in concrete stappen en zetten de noodzakelijke onderzoeken op een rij. Daarbij brengen we alle belangen, kansen en mogelijke risico’s in kaart.

Betrokken in voorbereiding én uitvoering

Overleg met het bevoegd gezag hoort daar in een vroeg stadium bij. De overheid kan immers specifieke vereisten aan het proces stellen. Met deze input maken we een efficiënt projectvoorstel, inclusief procedure en doorlooptijd. Onze gebiedsontwikkelaar draagt vervolgens zorg voor uitvoering. We overleggen actief over de voortgang. We reageren flexibel op onvoorziene omstandigheden, die zijn bij gebiedsontwikkeling niet ongewoon.

Onze ervaring in procesbegeleiding reikt van kleine plannen tot zeer omvangrijke projecten. Daardoor is geen vraag ons vreemd. Stel hem vooral!