Skip to main content
  • Procesmanagement

Procesmanagement

Procesmanagers die stevig blijven staan in een steeds veranderend werkveld, dat zijn wij. We houden het overzicht, we verbinden partijen met gezamenlijke doelstellingen en adviseren vanuit kennis en kunde. We werken doelmatig en kostenbewust.

Ieder project vraagt om overzicht. Dat hebben onze projectmanagers in de vingers. Ben jij onze opdrachtgever, dan doorlopen we samen de route om plannen te realiseren. Een goed begin is daarbij het halve werk.

We reageren alert op onvoorziene omstandigheden, die zijn bij gebiedsontwikkeling nu eenmaal niet ongewoon!

Onze procesmanagers beginnen altijd met een intake. Welke doelen, eisen, planning, wensen liggen er, wat is het gewenste projectresultaat? Vanuit dit gesprek komen we samen tot een concrete aanpak. We werken de procedure uit in concrete stappen en zetten de noodzakelijke onderzoeken op een rij. Daarbij brengen we alle belangen, kansen en mogelijke risico’s in kaart.

Betrokken in voorbereiding en uitvoering

Overleg met het bevoegd gezag hoort daar in een vroeg stadium bij. Een overheid (gemeente, provincie of rijk) kan immers specifieke vereisten aan het proces stellen. Met deze input maken we een efficiënt projectvoorstel, inclusief procedure en doorlooptijd. Onze procesmanager draagt vervolgens zorg voor de uitvoering. We overleggen actief over de voortgang. We reageren alert op onvoorziene omstandigheden, die zijn bij gebiedsontwikkeling nu eenmaal niet ongewoon!

Onze ervaring in procesmanagement reikt van kleine plannen tot zeer omvangrijke projecten. Daardoor is geen vraag ons vreemd. Stel hem vooral!